Barcelonan uudet pelipaidat ovat herättäneet vihastusta ja ihastusta fanien keskuudessa, kun shakkilautamaiset uutuudet rikkovat tutuksi tullut Barca-tyyliä.

Barcelonan uudet pelipaidat vihastuttavat ja ihastuttavat!

Siis mitä täällä tapahtuu pelipaitojen suhteen? Ensin tulee Juventus ja tööttää pelipaitansa raidat pois ja vetää keskelle pinkin viirun. Ja nyt oli sitten vissiin Barcan vuoro, kun seuran uudet pelipaidat julkaistiin. Tulos ei ollut yhtä iso hämmästys kuin Juven kohdalla, mutta yhtä kaikki nyt puhutaan merkittävästä uudistuksesta!

Täytyy sanoa, että ei tuo Barcan paita missään nimessä ruma ole. Se on vain melko radikaali uudistus noinkin perinteikkäältä seuralta. Paitojen pointti on kuitenkin ilmeinen, jos haet minkä tahansa ilmakuvan Barcelonan kaupungista.

Nyt on selkeästi jonkin sortin buumi menossa, jossa suurseurat uusivat perinteikkeitä peliasujaan, joten nähtäväksi jää mikä suurseura lähtee seuraavaksi näille apajille. Tykkään kuitenkin Barcan uudesta lookista, joten annetaan täältä hyväksytty arvosana uusille paidoille.

Alla on muuten näyttävä video, jossa nämä uudet pelipaidat esitellään upealla tavalla kaupungin erilaisia puolia hyödyntäen: