Barcelona jahtaa Mestarien liigassa paikkaa kahdeksan parhaan joukkoon, kun lauantaina pelattavassa toisessa osaottelussa vastaan asettuu Napoli.

Barcelonan kausi La Ligassa päättyi pettymykseen, kun verivihollinen Real Madrid nappasi mestaruuden Blaugranan nenän edestä. Mestarien liiga onkin ainoa tapa pelastaa kausi, joten panoksia riittää aivan kylliksi.

Barcelonan ja Napolin välinen ensimmäinen ottelu päättyi Italiassa numeroihin 1-1, joten vierasmaalin ansiosta Lionel Messin kipparoima joukkue lähtee suosikkina ottelupariin.

Camp Noulla pelaaminen ei ole yhdellekään vastustajalle kivaa, joten Napoli on todella hikisessä paikassa, mikäli se mielii jatkoon.

Napolin tilannetta ei helpota se tosiasia, että joukkueen suurin tähti Lorenzo Insigne on kärsinyt lihasvammasta ja hyökkääjän pelaaminen on vielä täysin epävarmaa. Insignen puuttuminen saattaisi olla jopa viimeinen isku Napolin jatkohaaveille.

Barcelona on joka tapauksessa jättimäinen ennakkosuosikki kotikentällään ja mikään muu kuin kotivoitto olisi järisyttävä yllätys.

Vaikka katsojia ei stadionilla nähdä, niin kotietu on painavaa valuuttaa lauantaina. Napoli on onnistunut voittamaan edellisistä viidestä vierasottelustaan ainoastaan yhden. Barcelona oli puolestaan La Ligan paras kotijoukkue, sillä koko kauden aikana se hävisi ainoastaan yhden ottelun ja tuokin tapahtui kauden viimeisessä kotiottelussa.