ATP Cincinnati turnauksessa nähtiin todellinen yllätys, kun venäläinen Daniil Medvedev laittoi maailman ykkösen ulos turnauksesta.

ATC Cincinnati: Novak Djokovic lyötiin tylysti laulukuoroon!

Aamuyöllä nähtiin todellinen yllätys tenniksen ATP Cincinnati -turnauksessa, kun maailman ykköspelaaja Novak Djokovic hävisi venäläiselle Daniil Medvedille erin 2-1.

Djokovic voitti ensimmäisen erän 3-6, mutta hävisi sitä seuraavat erät 6-3 ja 6-3. Kumpikin pelaaja tuntui olevan yhtä hölmistyneitä lopputuloksesta, sillä Medvedev ihmetteli omaa onnistumistaan ja Djokovic puolestaan hämmesteli Medvedevin todella rajuja kakkossyöttöjä, kerrotaan Helsingin Sanomien jutussa.

Myös naisissa nähtiin yllätys, kun turnauksen ykkössijoitettu Ashleigh Barty tiputettiin erin 2-0 venäläisen Svetlana Kuznetsovan toimesta. Näinpä sekä miehissä että naisissa nähtiin yllätykset venäläispelaajien toimesta.

ATP Cincinnati finaaliottelu Medvedev-Goffin klo 23.00

Miesten turnaus ratkaistaan tänään klo 23.00 alkavalla finaalilla, jossa Medvedev kohtaa belgialaisen David Goffinin. Medvedev lähtee otteluun suosikin asemasta. Naisten puolella finaali starttaa klo 21.00 ja tässä parissa venäläinen Kuznetsova on altavastaaja yhdysvaltalaista Madison Keysia vastaan. Se, nähdäänkö venäläisten kaksoisvoitto, selviää siis tämän sunnuntain illan ja yön aikana.