Keskiviikkona pelataan Mestarien liigassa jännittävä toinen osaottelu, kun Atlético Madrid ja Inter kohtaavat Espanjassa.

Joukkueiden ensimmäinen osaottelu päättyi Interin 1-0-voittoon, joten Serie A:ta johtavalla seuralla on hienoinen etu ottelupariin. Kuitenkin Atlético Madrid pääsee nyt pelaamaan kotiyleisön edessä eikä takamatkaa ole kuin yksi maali.

Inter on kuitenkin sen verran kova nippu, että sen jättäminen nollille on kovan työn takana. Näin ollen keskiviikon ottelussa saatetaan nähdä paljonkin käänteitä, koska Interin maali tarkoittaisi sitä, että isäntien olisi osuttava kahdesti. Tämä puolestaan tekee sen, että riskejä voi joutua ottamaan jo hyvin varhaisessa vaiheessa, joten tapahtumia tulee riittämään varmasti molemmissa kenttäpäädyissä.

Atlético on kotikentällään ollut tälläkin kaudella todella kova. Se on pystynyt takomaan maaleja hirmuisia määriä, sillä keskimäärin Estadio Metropolitanolla on nähty La Ligassa 3,4 maalia ottelua kohti. Eli 14 kotiottelussa peräti 11 kertaa on tehty yli 2,5 maalia, joka on se yleisin raja mittaamaan otteluiden maalimääriä.

Näin ollen Mestarien liigan taika yhdistettynä tilastoihin tekee sen, että luvassa voi olla jotain todella maagista, koska kaikki ainekset on todelliseen jännitysnäytelmään.

Keskiviikon herkkupalaan on tarjolla aivan älytön tarjous vain tätä kautta. Normaalisti yli 2,5 maalia antaisi kertoimen 2.07, mutta nyt tuo on nostettu ja tarjolla on käsittämätön kerroin 60.

Yli 2,5 maalia tuo kuusikymppiä

ComeOn tarjoaa Atlético Madrid – Inter -ottelun yli 2,5 maalista kertoimeksi hulppean 6O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse yli 2,5 maalia lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege kohteen puolesta.
4. Jos kohde osuu, sinä voitat euron sijoituksella 60 euroa (1 x 6O.OO).

Atlético Madrid - Inter


PVM: 13.3.2024
Klo: 22:00
OTA HALTUUN!