Barcelona jatkaa kauttaan lauantaina La Ligassa, kun se matkustaa Madridiin Atlético Madridin vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 22:00.

Barcelona otteet ovat parantuneet välittömästi, kun paljon kritisoitu seurajohto ilmoitti eroavansa. Tämä tuskin on sattumaa, sillä varsinkin Lionel Messi oli täysin kypsä seurapresidenttiin. Ehkä karuin esimerkki tästä nähtiin El Clásicossa, jossa argentiinalaistähti ei juurikaan halunnut edes osallistua otteluun. Tämä oli varmasti myös viimeinen piste seurajohdolle, joka ilmoitti nopealla tahdilla poistuvansa vallasta.

Heti perään pelattu Juventus-ottelu oli puolestaan täydellinen vastakohta ja Barcelona jyräsi vakuuttavalla tavalla Messin johdolla voittoon.

Blaugrana matkustaa lauantaina Atlético Madridin vieraaksi ja tuossa ottelussa on valtavat panokset, sillä Barcelonalle tappio voisi olla jo mestaruustaistelun kannalta kohtalokas.

Barcelona saa otteluun myös valtavaa etua Ticon poissaolojen myötä. Varsinkin viidesti jo tällä kaudella osunut Luis Suarez olisi ollut huima apu entistä seuraansa vastaansa, mutta sairastuminen pitää uruguaylaisen poissa kokoonpanosta. Myös Hector Herreran ja Stefan Savicin poissaolot jättävät valtavan loven Ticon avaukseen.

Barcelonalla onkin loistava mahdollisuus nousta mukaan mestaruustaisteluun. Se on varmaa, että Messi tulee olemaan täysin eri pelaaja kuin alkukaudesta ja se nostaa automaattisesti valtavasti joukkueen kokonaissuoritusta.