OG pelaa maanantai-iltana Flashpoint-turnauksessa tärkeän ottelun tanskalaista Astralista vastaan. Taisto käynnistyy klo 22:00.

Flashpoint on kauden ensimmäinen RMR-turnaus eli jaossa on major-pisteitä, jotka lopulta ratkaisevat kauden tärkeimpään turnaukseen selviävät joukkueet.

Aleksib:n OG on uudistunut alkuvuoden aikana ja otteet ovat olleet todellakin lupauksia herättäviä. Nyt tiimi on päässyt rauhassa vieläpä harjoittelemaan, joten odotukset ovat tapissa turnaukseen lähtiessä.

Avauskierroksella vastaan asettuu jopa sekasortoisessa tilassa oleva Astralis, joka menetti kiistatta suurimman tähtensä devicen. Jo tätä ennen otteet olivat heikkoja ja nyt tilanne on eskaloitunut entisestään. Joukkue on kaukana entisaikojen loistosta ja tukkaan tulee lähes järjestäen ottelusta toiseen.

Myös OG pääsi nautiskelemaan jo kertaalleen heikentyneestä Astraliksesta, sillä kuukausi takaperin pelattu ottelu meni Aleksib:n joukoille suoraan 2-0.

OG on kiistatta myös suosikki maanantai-iltana, sillä tiimin on lähtökohdat ovat huomattavasti paremmat kuin kuukausi sitten ja taas vastaavasti Astralis on pahemmin sekaisin. Astraliksella on myös selvästi kovemmat paineet, koska joukkueelta ei ole totuttu näkemään näin rajua sukellusta vuosiin. Nyt taistellaan pääsystä majoreille, josta tanskalaisten putoaminen olisi suorastaan katastrofaalinen asia.