Astraliksen voitto pitäisi olla perjantaina käytännössä aivan saletti, sillä kriisissä olevalla ENCEllä ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia.

ENCEn tappioputki kasvoi keskiviikkona jo seitsemän ottelun mittaiseksi, kun suomalaisjoukkue kärsi 2-1-tappion Team Vitalitylle. Valoa tunnelin päähän on tuskin luvassa seuraavassakaan ottelussa, sillä vastaan asettuu maailman parhaimpana CS:GO-joukkueena pidetty Astralis. Tanskalaisjoukkue on tällä hetkellä rankingissa 2. sijalla ja se hamuaa varmasti takaisin ykköseksi hieman heikompien viime turnausten jälkeen.

Astralis kaatoi viime ottelussa suorastaan murskaavalla tavalla GODSENTin suoraan 2-0. Tuo ottelu oli jälleen osoitus siitä, kuinka kovasta joukkueesta on kyse, sillä vastustajasta ei yksinkertaisesti jätetty mitään jäljelle.

ENCE ei ole uudella ryhmityksellään vielä kertaakaan kohdannut Astralista, mutta kaikki ovat varmasti yhtä mieltä siitä, että suomalaisilla ei pitäisi olla yhtään mitään jakoa ottelussa.

Astralis on aivan tappiinsa hiottu koneisto, joka toimii äärimmäisen hyvin joukkueena. Tuo on pahin mahdollinen yhdistelmä ENCElle, joka ei saa yhteispeliään millään kuntoon ja joukkuekaverilta puuttuu tuki jatkuvasti.

Tanskalaiset pääsevätkin varmasti jopa nautiskelemaan eksyksissä olevista suomalaispelaajista kartalla, joten tämän helpompaa voittoa ei juurikaan voi olla tiedossa.

Astralis vs ENCE eSports

PVM: 20.3.2020
Klo: 23:00
Live Stream: Twitch (ESL One)