Valioliigassa pelataan viikonloppuna todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun Arsenal isännöi Liverpoolia.

Liverpool on tällä hetkellä sarjakärki, mutta Arsenal ja Manchester City ovat aivan kannoilla. Näin ollen Emirates Stadiumilla sunnuntaina pelattava taisto on koko mestaruustaiston kannalta merkittävä. Arsenal ei saisi missään nimessä ainakaan hävitä kamppailua, mutta tasapelikin olisi varmasti kotinurmella pettymys.

Liverpoolin vire on aivan maaginen, sillä se on hävinnyt tällä kaudella Valioliigassa vain yhden kamppailun. Tuo tapahtui syyskuun lopussa Tottenhamia vastaan.

Arsenalille joulukuun loppu oli synkkä, mutta nyt tiimi on saanut koottua rivinsä ja napannut kaksi voittoa putkeen.

Molemmilta löytyy jäätävä määrä hyökkäysvoimaa, joten maaleja pitäisi syntyä molempiin päihin. Sen sijaan puolustus ei varmastikaan ole kummankaan vahvinta osa-aluetta, joten olisi suoranainen ihme, jos maaleja ei nähtäisiin.

Kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi lukemiin 1-1. Puolestaan viime kaudella nähtiin isoja maalimääriä, sillä Arsenal voitti 3-2 ja toisessa pisteet tasattiin numeroin 2-2.

Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä molempien joukkueiden maalista saa normaalisti 1.51. Nyt kuitenkin tarjolla on todellinen erikoistarjous, jolla tuo on mahdollista nostaa aivan pilviin.

Molempien joukkueiden maali tuo neljäkymppiä

ComeOn tarjoaa Arsenal-Liverpool-ottelun molempien joukkueiden maalista kertoimeksi hulppean 4O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse molempien joukkueiden maali lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege kohteen puolesta.
4. Jos kohde osuu, sinä voitat euron sijoituksella 40 euroa (1 x 4O.OO).

Arsenal - Liverpool


PVM: 4.2.2024
Klo: 18:30
OTA HALTUUN!