Argentiinan haaste kovenee perjantaina, kun vastassa on Hollanti. Lionel Messin joukkue on silti hienoinen ennakkosuosikki.

Argentiina aloitti turnauksen karmivalla tavalla, kun Saudi-Arabia oli vahvempi numeroin 2-1. Tuon jälkeen maa on parantanut peliään isoin harppauksin, joten odotukset ovat edelleen siinä, että Argentiina juhlii maailmanmestaruutta.

Hollanti on kuitenkin jo ensimmäinen kovempi mittari, joten nyt nähdään realistisemmin se, että onko Messi ja kumppanit valmiita voittamaan maailmanmestaruuden.

Nyt ei ole varaa enää yhteenkään virheeseen, vaan peliesitysten on oltava täydellisiä. Vaikka Hollanti kaatuisi, niin välierissä vastassa olisi suurin mestarisuosikki Brasilia, joka on ollut kerrassaan vakuuttava.

Harjoitukset onkin pidetty, joten voittajat muistetaan. Messi hamuaa kruunua uralleen, mutta supertähdenkin on pystyttävä parantamaan peliään, vaikka ajoittain viheriöllä on nähty sitä tuttuakin tutumpaa kirppua.

Perjantai-iltana Messiltä vaaditaan turnauksen paras peli, jotta Argentiinan pelit jatkuvat välieriin.

Hollanti on takerrellut turnauksessa, eikä maan aika ole kenties vielä. Nuoret tähdet tulevat olemaan vielä kovia, mutta hedelmiä poimitaan vasta neljän vuoden päästä. Sen sijaan Argentiinalle ja Messille tämä on viimeinen sauma voittaa. Tuo asenne voi olla ratkaiseva tekijä voittajan ratkaisemisessa.

Ege Argentiinan voitolle tuo kolmekymppiä

Mr Green tarjoaa Argentiinan voitosta kertoimeksi hulppean 3O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse Argentiinan voitto lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege Argentiinan voiton puolesta.
4. Jos Argentiina voittaa, sinä voitat euron sijoituksella 30 euroa (1 x 3O.OO).

Hollanti - Argentiina


PVM: 9.12.2022
Klo: 21:00
OTA HALTUUN!