Argentiinan lohkovaihe huipentuu keskiviikkona, kun maa kohtaa viimeisen kierroksen ottelussa Puolan.

Argentiina aloitti MM-kisat todellisella shokkitappion, kun Saudi-Arabia oli vahvempi 2-1. Toisessa ottelussa Meksikoa vastaan panokset olivat suorastaan valtavat, sillä tappio olisi laittanut mestarisuosikin jo pihalle turnauksesta. Lionel Messi johdatti kuitenkin joukkonsa 2-0-voittoon, joka takasi viimeiselle kierrokselle mielenkiintoiset lähtökohdat.

Puola on tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla, mutta maa voi vielä tippua kokonaan ulos jatkopeleistä, mikäli se kärsii tappion Argentiinalle. Argentiina on käytännössä pakkovoiton edessä, sillä mikään ei ole enää omissa käsissä, jos maa ei saa täyttä pistepottia.

Näin ollen Lionel Messin pitää jälleen osoittaa johtajuutensa kentän puolella, koska maestron tehoja Argentiinalta todellakin kaivataan. Puola on selvä altavastaaja keskiviikon taistoon, joten kaikki merkit viittaavat vahvasti argentiinalaisten voittoon. Nyt maan paineetkin helpottivat hieman avausvoiton myötä, joten kokoonpanossa on varmasti vapautuneempi fiilis.

Argentiina on materiaaliltaan selvästi vahvempi jokaiselle osa-alueella, mutta yksi asia joukkueen pitää huomioida. Puolan supertähti Robert Lewandowski pitää saada kuriin. Jos hyökkääjä jää maaleitta, niin siinä vaiheessa argentiinalaisten voitto on erittäinkin todennäköinen.