Argentiina ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-kisojen välierässä tiistai-iltana. Panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin finaalipaikka.

Luvassa on todella mielenkiintoinen välierä, sillä Kroatia on yllättänyt kaikki etenemällä neljän joukkoon. Varsinkin Brasilian voittaminen puolivälierässä oli todella komea saavutus, joka osoittaa maan mahdollisuudet mennä aivan päätyyn asti. Nyt edessä on kuitenkin yhtä valtava haaste, kun vastaan asettuu Lionel Messin johtama Argentiina.

Argentiina on noussut Ranskan jälkeen toiseksi suurimmaksi mestarisuosikiksi. Välieräpaikka ei tullut kuitenkaan helpolla, sillä maa menetti Hollantia vastaan 2-0-johdon ja joutui rankkarikisaan. Siellä maa kuitenkin piti pintansa ja nappasi paikan neljän parhaan joukkoon. Argentiina on välierään hienoinen suosikki, mutta Kroatia ei varmastikaan jää ilman mahdollisuuksia. Se on melko varmaa, että ilman maaleja ei välierässä jäädä, sillä perustuuhan Argentiinan pelaaminen sen verran vahvasti hyökkäyspelaamiseen, että jommassa kummassa päässä heiluu varmasti verkko.

Eteneekö Messi joukkoineen finaaliin ja yhden voiton päähän unelmasta vai laittaako Kroatia kyyneleet kaikkien aikojen jalkapalloilijan kasvoille? Näihin kysymyksiin saadaan vastaus tiistai-iltana.